Visie

Zijlstra Bouw heeft de afgelopen 25 jaar een grote groep van vaste en tevreden opdrachtgevers om zich heen weten te verzamelen. Onze kracht is onze toegevoegde waarde. Die vertaalt zich in zich in betrokkenheid, duidelijkheid en kwaliteit voor u. Omdat wij alle opdrachten met zorg uitvoeren, kunnen wij onze opdrachtgevers in elk opzicht bedienen. Met onze specifieke klantgerichte aanpak en het hoge kennisniveau weten wij klanten aan ons bedrijf te binden.

Bij ons staat de klant dus centraal. Begrijpen - creëren - realiseren - ontzorgen zijn de kernwaarden waar wij mee werken.

 

  • Klantwensen begrijpen: wat is uw behoefte als klant?
  • Toegevoegde waarde creëren: uw behoefte/wens vertalen naar een passend ontwerp + offerte.
  • Toegevoegde waarde realiseren: ervoor zorgen dat uw behoefte als klant daadwerkelijk vervuld wordt.
  • Ontzorgen: onze klanten ervaren dat er met hen wordt meegedacht en dat ze alles met een gerust hart aan ons kunnen overlaten. En dit vertrouwen beschamen wij niet. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Tijdens het gehele proces van idee t/m oplevering heeft u dezelfde contactpersoon en ook op de bouw ziet u telkens dezelfde mensen die precies weten wat ze moeten doen.
Hoe zorgen wij ervoor dat wij uw vertrouwen waard zijn:
  • Communicatie: door goed te communiceren met de diverse betrokken partijen in een bouwproces wordt er door ons een bouwwerk opgeleverd dat aan uw verwachtingen voldoet. Dit wordt bereikt door voldoende tijd te nemen voor u als klant, het project goed voor te bereiden en de afgesproken werkzaamheden goed over te dragen aan uitvoerend personeel en onderaannemers.
  • Afspraken nakomen: spreekt voor zich maar uit ervaring weten wij dat dit bij onze concurrenten vaak mis gaat. Wij krijgen van onze klanten vaak het volgende compliment:”Ik weet bij jullie precies waar ik aan toe ben en als er eens iets anders loopt dan afgesproken dan weet ik dat van tevoren. Heel prettig want zo kom ik nooit voor verrassingen te staan”.
  • Betrouwbare onderaannemers: onze medewerkers kunnen nog zo hun best doen om kwaliteit te leveren, als specialistische werkzaamheden worden gedaan door onderaannemers die kwaliteit minder hoog in het vaandel hebben staan haalt dat de totale kwaliteit van het eindproduct naar beneden. Aangezien wij eindverantwoordelijk zijn voor het eindresultaat werken wij alleen met onderaannemers die de dezelfde hoge kwaliteit nastreven.
  • Flexibel: veel klanten weten in het begin vaak nog niet precies wat ze willen. Wij zien dit niet als een belemmering maar juist als een uitdaging. Dit is namelijk ook heel begrijpelijk aangezien het eindresultaat bij het eerste idee nog niet zichtbaar is. Hier gaan wij flexibel mee om want uiteindelijk is het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat.

 

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op!

Zijlstra Bouw B.V.
It Koartlân 1
9041 VB Berlikum
T: 0518-462063
E: info@zijlstrabouw.nl

Telefoon


Actueel

15-05-2024 Vacature Timmerman/monteur dak- en gevelsystemen
19-01-2018 Zijlstra Bouw B.V. officieel BouwGarant aannemer
30-06-2014 Onze vernieuwde site is online.
14-06-2014   Nieuwe directie
Bouwend Nederland    Bouwend Nederland