Actueel

Nieuwe directie

geplaatst op 14-06-2014

Zijlstra Bouw bouwt verder op succes van de menselijke maat

Op 1 augustus heeft Roelof Zijlstra de leiding overgenomen van Zijlstra Bouw B.V., het bedrijf dat 25 jaar geleden door de gebroeders Tjip en Berend Zijlstra (resp. vader en oom van Roelof) is opgericht.

In een kwart eeuw is er in de dynamische bouwwereld veel veranderd. Maar de fundering waarop zoon Roelof het bedrijf verder wenst uit te bouwen, is onveranderd. Die is namelijk gebaseerd op de 'oermenselijke' waarden die een familiebedrijf kenmerken. Betrokkenheid is daar een van. 

In de visie van Zijlstra Bouw schuilt succes grotendeels in het elimineren van bouwstress. Of zoals Roelof het zelf zegt: "Je moet klanten 'ontzorgen'. Het belangrijkste daarbij is dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Klanten hebben bij ons in alle fases van de bouw - van offerte tot oplevering - één aanspreekpunt". 

"Onze belangrijkste taak is de klantwensen te vertalen naar een passend ontwerp om vervolgens te zorgen voor een juiste aansturing van de mensen die bij het bouwproject betrokken zijn. Wij zijn de coach die ervoor zorgt dat iedereen als één team aan een project werkt. Die zekerheid spreekt onze klanten aan en maakt bouwen leuk."

Bouwen volgens oermenselijke waarden wil niet zeggen dat Zijlstra Bouw de vernieuwing schuwt. Integendeel. Op dit moment wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een passief huis. Een woning die zó extreem energiezuinig is dat deze 's winters te verwarmen is met het vermogen van een strijkijzer. 

Betrokkenheid betekent voor Zijlstra Bouw ook maatschappelijke betrokkenheid. Duurzaamheid is in familiebedrijven een natuurlijk gegeven, omdat het past bij het respect dat de zoon heeft voor wat de vader aan hem overdraagt. Dat is bouwen met de menselijke maat. 

Nieuwsberichten (archief)

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op!

Zijlstra Bouw B.V.
It Koartlân 1
9041 VB Berlikum
T: 0518-462063
E: info@zijlstrabouw.nl

Telefoon


Actueel

Bouwend Nederland