Geschiedenis

Zijlstra Bouw B.V. is al sinds haar oprichting een echt familiebedrijf. Na 17 jaar gewerkt te hebben als timmerman/uitvoerder besloot Tjipke Zijlstra eind jaren tachtig voor zichzelf te beginnen als aannemer. Nadat in de avonduren de benodigde aannemerspapieren werden behaald kon op 19 juni 1989 Zijlstra Bouw worden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Door goed te luisteren, scherp te offreren, afspraken na te komen en vooral door goed werk te leveren kreeg Tjip het al vrij snel zo druk dat zijn broer Berend Zijlstra na verloop van tijd het bedrijf kwam versterken als mede firmant. Het bedrijf groeide gestaag door zodat daarna ook de eerste personeelsleden in dienst werden genomen.

Het bedrijf groeide in de loop van de jaren ’90 uit haar jasje en er werd besloten om op het nieuwe bedrijventerrein een prachtig nieuw en ruim bedrijfspand te realiseren, compleet met ruime werkplaats en opslagmogelijkheden. In 1999 kwam daar een prachtig nieuw kantoor bij en vanaf deze locatie wordt op dit moment nog steeds gewerkt.
I.v.m. het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd heeft Berend Zijlstra zich in 2012 teruggetrokken uit het bedrijf. Tjip Zijlstra wordt in augustus 2014 60 jaar waarna hij zich, na bijna 45 jaar werkzaam te zijn geweest in de bouw, terug gaat trekken als directeur. Zijn zoon Roelof Zijlstra gaat per 1 augustus 2014 het stokje overnemen.

Met de nieuwe directie en dezelfde vaste kern van ervaren en betrokken werknemers blijft Zijlstra Bouw ook de komende decennia voor u klaarstaan voor al uw nieuwbouw-, verbouwen renovatieprojecten.

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op!

Zijlstra Bouw B.V.
It Koartlân 1
9041 VB Berlikum
T: 0518-462063
E: info@zijlstrabouw.nl

Telefoon


Actueel

15-05-2024 Vacature Timmerman/monteur dak- en gevelsystemen
19-01-2018 Zijlstra Bouw B.V. officieel BouwGarant aannemer
30-06-2014 Onze vernieuwde site is online.
14-06-2014   Nieuwe directie
Bouwend Nederland    Bouwend Nederland