Verbouw

Verbouwen met een minimum aan overlast en een maximum aan resultaat. Dat is waar wij voor staan. Vooraf maken wij een duidelijk plan van aanpak met bijbehorende planning waarin alle werkzaamheden zijn omschreven en wanneer ze worden uitgevoerd. Deze werkwijze creëert rust, zowel voor u als voor ons doordat iedereen weet wat er wanneer gaat gebeuren. Bovendien heeft u van begin tot eind te maken met dezelfde contactpersoon en heeft u van begin tot eind dezelfde timmermannen over de vloer die precies van de hoed en de rand weten.

WMO aanpassingen

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) regelt o.a. dat mensen met een beperking financiële ondersteuning kunnen krijgen als hun woning door hun beperking aangepast moet worden. De WMO wordt uitgevoerd door de gemeenten en zij bepalen zelf op welke manier ze dat doen. Zijlstra Bouw kan u hierin ondersteunen en adviseren. De gemeente zal in het geval van een noodzakelijk aanpassing van uw woning willen weten wat er aangepast moet worden en wat de kosten hiervoor zijn. Op basis hiervan kan de gemeente besluiten of en hoeveel budget zij hiervoor beschikbaar willen stellen. Zijlstra Bouw zorgt voor de benodigde gegevens (tekeningen en begrotingen) op basis waarvan de gemeente kan beslissen.

Zijlstra Bouw heeft reeds diverse WMO projecten mogen uitvoeren.

 

Kunststof kozijnen / Kunststof dakgoten:

Een grote kostenpost voor elke woningbezitter is het periodieke onderhoud van de woning. Hier kan uiteraard op worden bespaard door bijvoorbeeld het schilderwerk zelf te doen maar vaak ontbreekt hiervoor de tijd en laten we eerlijk zijn: er zijn leukere dingen te bedenken om te doen in uw vrije tijd dan om het houtwerk van uw woning weer te voorzien van een nieuwe verflaag, nietwaar? Bovendien zijn oudere woningen door toepassing van tochtende ramen en slecht isolerende beglazing vaak niet bepaald energiezuinig.

Zijlstra Bouw heeft al jaren ervaring in het leveren en monteren van kunststof kozijnen en dakgoten. Overweegt u om uw woning te voorzien van kunststof kozijnen en/of goten, bel ons en wij laten u graag de diverse mogelijkheden zien.

Bij nieuwbouw woningen worden al jaren in toenemende mate onderhoudsarme kunststof kozijnen en dakgoten toegepast maar steeds meer eigenaren van oudere woningen besluiten om het houtwerk te vervangen door kunststof.

Dakkappellen

Wilt u extra ruimte in uw woning creëren voor relatief weinig geld en met een minimum aan overlast? Overweeg dan eens een dakkapel door ons te laten plaatsen. U zult versteld staan van de extra ruimte die hiermee kan worden gecreëerd en door de dakkapel in onze werkplaats te prefabriceren kunnen wij deze meestal in 1 dag plaatsen. Bovendien kan de dakkapel geheel in onderhoudsarme materialen worden gemaakt zodat u het dak niet op hoeft om te schilderen.

Een bouwvergunning is vaak niet eens nodig maar mocht die dan toch nodig zijn, Zijlstra Bouw ontzorgt u ook hierin door dit te verzorgen.

  Bekijk hier meer nieuwbouw projecten

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op!

Zijlstra Bouw B.V.
It Koartlân 1
9041 VB Berlikum
T: 0518-462063
E: info@zijlstrabouw.nl

Telefoon


Actueel

15-05-2024 Vacature Timmerman/monteur dak- en gevelsystemen
19-01-2018 Zijlstra Bouw B.V. officieel BouwGarant aannemer
30-06-2014 Onze vernieuwde site is online.
14-06-2014   Nieuwe directie
Bouwend Nederland    Bouwend Nederland