Asbestrenovatie

Tot 1994 zijn er miljoenen vierkante meters asbest dakplaten verwerkt. Vanaf 2024 komt er echter een algeheel verbod op het hebben van asbestdaken en asbestgolfplaten. Particulieren, en bedrijven en (overheids-)instellingen mogen die dan dus niet meer bezitten.

Naast het feit dat asbest slecht is voor de gezondheid wordt het ook steeds lastiger om betreffende panden te verzekeren. Verzekeringen kunnen het verwijderen en / of opruimen van asbest bij brand of schade hebben uitgesloten in de polis.

Bedrijven kunnen gebruik maken van subsidieregelingen voor de verwijdering van asbest. Bedrijven die zonnepanelen plaatsen in combinatie met asbestsanering kunnen ook nog gebruikmaken van de fiscale regeling Energie-investeringsaftrek (EIA).

Particulieren moeten de kosten helaas zelf betalen.

Bent u in het bezit van een pand waar asbest dakplaten zijn verwerkt? Bel ons voor een prijsopgave voor uw dakrenovatie. Wij verzorgen het gehele traject van asbestinventarisatie tot vergunningaanvraag en uitvoering. Bij de uitvoering dragen wij zorg voor een nette verwijdering van het asbest volgens de strenge regels die hiervoor gelden. Daarna brengen we nieuwe dakplaten aan (al dan niet geïsoleerd) en werken alles netjes af.

  Bekijk hier meer nieuwbouw projecten

Meer informatie of een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op!

Zijlstra Bouw B.V.
It Koartlân 1
9041 VB Berlikum
T: 0518-462063
E: info@zijlstrabouw.nl

Telefoon


Actueel

27-12-2018 fgfgh Vacature voorman/timmerman
20-12-2018   Kerstvakantie
19-01-2018 Zijlstra Bouw B.V. officieel BouwGarant aannemer
07-07-2017 Zijlstra Bouw B.V. officieel partner van Conexx B.V.
Bouwend Nederland    Bouwend Nederland